Fără categorie

Vrancea: Alimentarea cu energie electrică a municipiului Adjud a fost reluată

Alimentarea cu energie electrică în municipiul Adjud a fost reluată, marţi seara, pe un fir alternativ, după ce oraşul a rămas fără curent în urma unui incendiu izbucnit la un transformator electric din apropierea căii ferate, au anunţat reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Adjud.

"Alimentarea cu energie electrică în municipiul Adjud a fost reluată, pe un fir alternativ", a declarat, pentru AGERPRES, şeful SVSU Adjud, Constantin Lazăr.

Potrivit ISU Vrancea, la faţa locului intervin pentru stingerea incendiului două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud. Incendiul este localizat şi se acţionează pentru limitarea efectelor şi lichidarea lui.

Peste 16.000 de locuitori din municipiul Adjud şi din împrejurimile oraşului au rămas, marţi, fără curent electric în urma unui incendiu la un transformator electric.

Traficul feroviar a fost întrerupt între Mărăşeşti şi Sascut.

Activitatea spitalului municipal din localitate nu a fost afectat de întreruperea alimentării cu energie, după ce a intrat pe sistemul propriu de asigurare a curentului electric. AGERPRES / (A, AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Back To Top