Fără categorie

UPDATE Prahova: Pompierii continuă evacuarea apei din gospodării inundate în diverse localităţi

Pompierii continuă marţi evacuarea apei din mai multe gospodării inundate în judeţul Prahova, intervenind în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Bărcăneşti, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

În Ploieşti, pompierii intervin pentru scoaterea apei dintr-un beci, iar la Urlaţi, din două gospodării, inundată fiind o gospodărie şi din satul Ghighiu, comuna Bărcăneşti.

 

Sursa foto: ISU Prahova

ORA 16.57 Prahova: Gospodării inundate şi copaci doborâţi de vânt pe carosabil 

 

Pompierii prahoveni au intervenit, marţi, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării inundate, precum şi pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt pe carosabil, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Un copac doborât de vânt a căzut pe DN 1D, în localitatea Albeşti-Paleologu, iar altul pe un drum local din comuna Tomşani, echipajele ISU Prahova acţionând pentru degajarea carosabilului.

 

Sursa foto: ISU Prahova

În localităţile Blejoi şi Valea Călugărească au fost inundate câteva curţi şi anexe gospodăreşti, pentru evacuarea apei intervenindu-se cu motopompe.

 

Foto: AGERPRES

Potrivit ISU Prahova, în mai multe localităţi din judeţ a căzut grindină, însă nu au fost raportate pagube materiale însemnate. AGERPRES/(AS – editor: George Onea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top