Fără categorie

UPDATE Alba: Scandalul dintr-un cartier din Blaj, declanşat de neînţelegerea între două femei; conflictul, aplanat de 30 de poliţişti şi jandarmi

Scandalul care a avut loc vineri într-un cartier din Blaj între mai multe persoane şi pentru aplanarea căruia au intervenit peste 30 de poliţişti şi jandarmi a fost declanşat, potrivit Poliţiei, de o neînţelegere între două femei.

"Din primele cercetări, a rezultat că acesta a fost unul spontan şi a pornit de la o neînţelegere între două femei. În total, la sediul poliţiei au fost conduse 15 persoane", au transmis, vineri seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

 

ORA 17.27 Alba: Zeci de persoane implicate într-un scandal în Blaj; au intervenit 30 de poliţişti şi jandarmi

 

Câteva zeci de persoane au tulburat, vineri, ordinea publică într-un cartier din municipiul Blaj, în urma izbucnirii unui scandal în care, iniţial, au fost implicaţi patru indivizi, pentru aplanarea conflictului intervenind 30 de poliţişti şi jandarmi.

"În această după-amiază, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizat un scandal, poliţiştii şi jandarmii din Blaj au intervenit pe strada 'Barbu Lăutaru' din municipiu. Iniţial, în scandal au fost implicate 4 persoane, iar ulterior, pe stradă, s-au adunat câteva zeci de persoane care au tulburat liniştea publică. Pentru aplanarea conflictului şi pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, iar, la scurt timp, liniştea în cartier a fost restabilită", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit acestora, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj un număr de nouă persoane, care vor fi audiate şi faţă de care vor fi luate măsurile legale.

"În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice", a precizat IPJ Alba.

În acelaşi timp, cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. AGERPRES (AS – autor: Marinela Brumar, editori: Mirela Bărbulescu, Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top