Fără categorie

Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava – confirmat cu noul coronavirus

Un al treilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

"La testele efectuate angajaţilor contacţi a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ. De asemenea, primele rezultate ale testelor efectuate în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi", precizează ANP.

Sursa citată precizează că se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv, marţi, la testul pentru COVID-19, iar un al doilea angajat al unităţii – joi. AGERPRES/(AS – autor: Iulia Carciog, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Back To Top