Fără categorie

Teleorman: Un pompier din Turnu Măgurele a primit Emblema de onoare a MAI

Plutonierul major Liviu Gabriel Crangă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turnu Măgurele, a fost recompensat marţi de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu Emblema de onoare a MAI, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Distincţia a fost oferită într-un cadru festiv, în semn de apreciere şi recunoaştere a meritelor deosebite dovedite de pompierul teleormănean în timpul intervenţiilor şi misiunilor.

Marţi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Ministerului de Interne, ministrul Carmen Dan a acordat cele mai importante distincţii ale MAI, în cadrul unei festivităţi menite să pună în valoare şi să recompenseze activitatea deosebită a angajaţilor din structurile ministerului.

În cadrul ceremoniei, desfăşurată la sediul instituţiei, peste 40 de poliţişti, pompieri, poliţişti de frontieră, jandarmi şi piloţi salvatori au primit Emblema de onoare a ministerului, iar Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române i-a fost acordată Placheta de onoare. AGERPRES / (AS – autor: Victoriţa Cristian, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top