Fără categorie

ŞTIRILE SERII ÎN JUDEŢE – 8 FEBRUARIE

* Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind punerea în aplicare a zece mandate de executare a pedepsei cu închisoarea în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în care fostul primar Radu Mazăre a fost condamnat, printr-o decizie definitivă, la 9 ani de închisoare. Radu Mazăre a fugit din România şi se află în prezent în Madagascar.

* Primăria municipiului Satu Mare organizează o licitaţie în valoare de aproape 30 de milioane de lei pentru achiziţia de autobuze hibride, banii fiind asiguraţi din fonduri europene, potrivit unui anunţ publicat pe sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

* Un dinte cu o vechime de aproximativ 20 de milioane de ani care a aparţinut unui rechin gigant, Otodus megalodon, dispărut din oceanele lumii, a fost expus la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Judeţean Mureş, în cadrul proiectului "Exponatul lunii".

* Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara este primul disponibil online în Google Maps Indoor, dezvoltând o nouă facilitate pentru pasagerii săi, dar şi pentru cei care doresc să facă un tur virtual al aeroportului.

* Papa Francisc va petrece cinci ore în mijlocul pelerinilor care vor fi prezenţi la Şumuleu-Ciuc în data de 1 iunie iar conducătorii tuturor bisericilor din Transilvania vor fi invitaţi la eveniment, au anunţat, la Miercurea Ciuc, reprezentanţii comisiei de organizare a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Alba Iulia.

* Primăria Municipiului Sibiu a respins şi cea de a doua cerere a poliţiştilor care au dorit să protesteze în oraş în ziua de 9 mai, când va avea loc Summitul UE. AGERPRES/(editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top