Fără categorie

Sibiu: Majoritatea comercianţilor controlaţi de pe DN1 şi zona Bâlea au fost amendaţi

Majoritatea comercianţilor de pe DN1 Sibiu – Braşov şi zona turistică Bâlea au fost amendaţi în urma controalelor efectuate de poliţişti şi inspectorii sanitari veterinari, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

"În perioada 12 – 14 iulie, poliţiştii sibieni împreună cu reprezentanţii DSVSA Sibiu au desfăşurat ample acţiuni de verificare a modului de respectare a condiţiilor sanitar-veterinare şi de siguranţa animalelor referitoare la comerţul stradal cu alimente de origine animală provenite din producţia internă. (…) Obiectivele principale ale acestor acţiuni au fost asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabandă desfăşurate în pieţe, târguri, oboare şi zona adiacentă acestora. Controalele au vizat îndeosebi comercianţii din zona DN 1 Sibiu – Braşov şi din zona Bâlea. Cu această ocazie, au fost verificaţi 77 comercianţi, 54 dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 74.200 lei", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit sursei citate, au fost confiscate produse alimentare de origine animală în valoare de 8.000 de lei şi a fost indisponibilizată suma de 1.000 de lei. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top