Fără categorie

Sibiu: Două curse anulate pe Aeroportul Internaţional; posibile întârzieri la decolare

Două curse au fost anulate şi este posibil ca altele să aibă întârzieri la decolare pe Aeroportul Internaţional Sibiu, din cauza condiţiilor meteo, a anunţat, marţi dimineaţa, purtătorul de cuvânt a aeroportului, Alexandra Păcurar.

"Cursa Munchen – Sibiu programată pentru sosire în cursul nopţii (00,55) a fost anulată de la destinaţie. Din acest motiv a fost anulată şi cursa Sibiu – Munchen programată pentru plecare din această dimineaţă (06,05). Pasagerii vor fi rerutaţi pe cursele următoare", a precizat Alexandra Păcurar.

Potrivit sursei citate, în continuare sunt posibile întârzieri la decolare la Aeroportul Internaţional din Sibiu, din cauza condiţiilor de iarnă.

"Condiţiile de operare la această oră sunt bune. Pot fi înregistrate întârzieri la decolare pentru cursele programate din cauza proceselor specifice în condiţii de iarnă (degivrare). În jurul orei 8,00 vom reveni cu informaţii cu privire la statusul zborurilor", a spus Alexandra Păcurar. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Back To Top