Fără categorie

Romfilatelia: Emisiunea de mărci poştale ‘Simona Halep – ambasadorul tenisului românesc’ – de vineri în magazine

Romfilatelia introduce în circulaţie, vineri, emisiunea de mărci poştale "Simona Halep – ambasadorul tenisului românesc", formată dintr-o coliţă dantelată şi o coliţă nedantelată, pentru a onora seria performanţelor jucătoarei de tenis şi, în special, cucerirea titlului de la Wimbledon.

Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, pe timbrul coliţei dantelate este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019.

Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc.

Simona Halep şi-a adjudecat, pe 13 iulie, primul trofeu la Wimbledon din cariera sa de jucătoare profesionistă, după finala câştigată cu 6-2, 6-2 în faţa fostului număr 1 mondial Serena Williams. Este primul trofeu la Wimbledon câştigat de un român.

Emisiunea de mărci poştale va fi disponibilă începând de vineri în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/. AGERPRES/(AS – autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top