Fără categorie

Romexpo: Ursuleţi inteligenţi, bone digitale şi preţuri speciale la mii de produse, la Baby Boom Show în perioada 4-7 aprilie

Târgul pentru copii şi viitoare mămici – Baby Boom Show – îşi deschide joi porţile la Romexpo, unde peste 300 de branduri din întreaga lume vor veni cu lansări exclusive de produse, oferte la servicii medicale, pachete de naştere, cursuri gratuite şi zeci de premii, informează Romexpo – organizatorul evenimentul – într-un comunicat remis AGERPRES.

Ursuleţii inteligenţi myHummy, care au grijă de somnul bebeluşilor, vor fi lansaţi în premieră naţională la Baby Boom. "Senzorul de somn al ursuleţilor detectează cele mai fine mişcări ale copilului şi declanşează sunete speciale, iar prin conectarea la aplicaţia gratuită myHummy, ursuleţii pot fi controlaţi de la distanţă", explică organizatorii.

Tot în cadrul târgului va fi prezentată Super-bona digitală Halo – singurul sistem de monitorizare audio-video prevăzut cu un carusel muzical, cu sistem integrat de redare a cântecelor de leagăn şi poveştilor. Cu Motorola Halo poţi măsura temperatura şi umiditatea din camera copilului şi poţi afla date preţioase despre starea de sănătate a bebeluşului graţie senzorilor speciali de monitorizare a somnului, potrivit informaţiilor furnizate de organizatori.

La ediţia de primăvară a Baby Boom Show vor mai fi pezentate, printre alte produse, cărucioarele de la Baby Jogger USA, brandul folosit de vedetele Hollywood-ului, pijamaua inovatoare cu efect calmant, cel mai înalt scaun de masă din lume, Fresco, care 'creşte' odată cu copilul şi se adaptează rapid nevoilor acestuia.

Organizatorii târgului susţin că în cadrul târgului va fi prezentată şi cea mai avansată tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem, fiind oferite şi pachete speciale de naştere de la cele mai renumite maternităţi private şi de stat din România.

În toate cele patru zile ale târgului, vizitatorii vor beneficia de reduceri de până la 60% şi preţuri speciale la mii de produse, pe toată perioada târgului.

Nu în ultimul rând, vor avea loc şi cursuri gratuite de puericultură, de prim-ajutor sau de alăptare, dar şi evaluări gratuite de logopedie şi kinetoterapie.

Evenimentul va avea loc în Pavilonul B1 Romexpo, acesta fiind deschis în perioada 4 – 6 aprilie 2019, între orele 10:00 şi 19:00, iar pe 7 aprilie 2019, între orele 10:00 şi 18:00.

Intrarea este gratuită joi şi vineri, pe baza înregistrării online, iar sâmbătă şi duminică biletul de intrare va costa 10 lei. AGERPRES/(AS – autor: Mariana Nica, editor: Andreea Marinescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top