Fără categorie

Pro România susţine înfiinţarea Microregiunii Ţara Făgăraşului, proiect cu participarea a 33 de localităţi din Sibiu şi Braşov

Un număr de 33 de localităţi din judeţele Sibiu şi Braşov vor să înfiinţeze Microregiunea Ţara Făgăraşului, proiect susţinut de partidul Pro România, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Pro România Sibiu susţine înfiinţarea Microregiunii Ţara Făgăraşului. Membrii filialei Pro România Sibiu au participat luni 25 februarie, la lansarea proiectului Microregiunea Ţara Făgăraşului, organizat în Turnul Tomory din Cetatea Făgăraşului, în prezenţa comisarului european pentru Politică Regională, doamna Corina Creţu. Cu această ocazie, Comisarul european a avut întâlniri cu autorităţile judeţene şi locale din Braşov şi Sibiu, precum şi cu echipele care au demarat strategia pe termen lung pentru dezvoltarea acestei zone implicate în proiect", se arată în comunicatul Pro România Sibiu.

Pro România Sibiu încurajează "Strategia de Dezvoltare Durabilă a Microregiunii Ţara Făgăraşului", proiect care reprezintă un pas important în dezvoltarea spaţiului din teritoriul microregiunii, "stucturată pe obiective strategice atât din punct de vedere economic, cultural, cât şi pentru protejarea mediului şi a resurselor naturale".

"Ne bucură faptul că 33 de localităţi, dintre care 12 din judeţul Sibiu vor avea o strategie comună de dezvoltare în cadrul acestui proiect", conform sursei menţionate. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Nona Jalbă, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Sursa foto: Corina Cretu / Facebook

Sursa: Agerpres

Back To Top