Fără categorie

Prezentarea tehnicii folosite de firmele de pază, la Târgul produselor şi serviciilor de securitate, în Parcul Obor

Exerciţii demonstrative de apărare în caz de atac cu arme albe şi de foc, precum şi prezentarea tehnicii folosite de firmele de pază în desfăşurarea activităţilor zilnice vor avea loc, joi, la sediul Primăriei sectorului 2, în cadrul celei de-a doua ediţii a Târgului produselor şi serviciilor de securitate.

Exerciţiile demonstrative vor fi susţinute de o echipă antrenată de Nicolae Dogari, arbitru internaţional şi instructor de tehnică de autoapărare România, Rusia şi Ucraina, arată un comunicat al Primăriei sectorului 2.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc în cadrul celei de-a doua ediţii a Târgului produselor şi serviciilor de securitate, care are ca temă prevenirea furturilor din patrimoniu şi este realizat de Primăria Sectorului 2 şi Poliţia Locală Sector 2, în colaborare cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pentru câteva ore, Parcul Obor va fi locul în care cele mai importante firme de profil vor expune în 20 de corturi o serie de sisteme de securitate, antiefracţie, monitorizare video şi pază electronică.

Deschiderea oficială a Târgului de securitate va fi făcută de primarul sectorului 2, Toader Mugur Mihai, şi de comisarul şef Giani Mihai Cosma, şeful Poliţiei Sector 2, mai menţionează comunicatul. AGERPRES/(AS – autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top