Fără categorie

Prahova: Drum judeţean rupt de o viitură în localitatea Aluniş

Un drum judeţean care tranzitează localitatea prahoveană Aluniş a fost rupt, joi, de o viitură formată în urma precipitaţiilor abundente, zona fiind sub avertizare Cod portocaliu de ploi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, o viitură a rupt o porţiune de circa 20 de metri din DJ 214, pe sensul de mers Brebu către Aluniş. Circulaţia se desfăşoară pe drumurile comunale adiacente, zona fiind semnalizată corespunzător.

În zona localităţilor Aluniş şi Bertea a ajuns şi prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, împreună cu alţi reprezentanţi ai autorităţilor responsabile.

"DJ 101 T de la Bertea către satul Lutu Roşu este acoperit cu aluviuni şi buşteni, iar accesul se face doar pietonal. La Aluniş, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită şi în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate (…). Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineaţă se va interveni pentru punerea în siguranţă şi deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu", se precizează într-o informare transmisă de Instituţia Prefectului Prahova. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres

Back To Top