Fără categorie

Percheziţii în Arad la traficanţi de droguri; patru persoane – acuzate că aduceau cannabis şi ecstasy din Olanda

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui şi poliţişti de combatere a criminalităţii organizate au efectuat percheziţii domiciliare în judeţul Arad, într-un dosar de trafic de droguri, patru persoane fiind reţinute sub acuzaţia că au adus din Olanda cannabis şi ecstasy.

Potrivit unui comunicat al IGPR, patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, au fost reţinute şi vor fi prezentate vineri Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. O tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Arad şi oraşul Pecica, au fost ridicate 990 grame cannabis, 993 grame amfetamină şi 495 de comprimate droguri de mare risc (ecstasy – MDMA).

Din cercetări a rezultat faptul că una dintre persoanele reţinute a achiziţionat din Olanda droguri de mare risc, pe care le-a trimis în România, unde le-a depozitat într-o locuinţă din oraşul Pecica. Drogurile urmau să fie comercializate pe raza judeţului Vaslui.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Vaslui, cu sprijinul SCCO Arad şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres

Back To Top