Uncategorized

Motive pentru care oamenii ajung sa faca operatie de micsorare a nasului

O vorba de care cu siguranta ai auzit spune ca frumusetea vine din interior. Un lucru care era perfect adevarat in trecut, cand oamenii apreciau frumusetea exterioara, dar erau pasionati filosofie si isi doreau inainte de toate sa cunoasca persoana de langa ei. Acum insa lucrurile stau cu totul diferit si o mare parte din vina o poarta marile companii care promoveaza exclusiv perfectiunea fizica, fara sa se gandeasca la impactul psiholog pe care il au, mai ales asupra femeilor. Motiv pentru care un procent considerabil din populatie feminina recurge la implant cu silicon sau operatie de micsorare a nasului.

Rinoplastia ca necesitate sau moft

Natura are caile ei misterioase de a-si arata propriiile puteri si ar fi imposibil sa raspunzi la intrebarea de ce unii oameni se nasc cu nasul mai mare decat este normal. Evident ca este ceva genetic, o mostenire ADN care poate fi luata de la alte generatii din urma, nu neaparat de la parinti. Poate fi chiar si o dereglare a cromozomilor, ce apare din cauza sarcinii duse necorespunzator pana la capat. Motivele sunt multe, dar in cele din urma nu poate nimeni stabili ca felul in care arata majoritatea populatiei este si cel corect. Este doar un standard impus tardiv de societate, dar care le face pe femei sa recurca la operatie de micsorare a nasului pentru ca acestea sa simta ca au intrat in rand cu normalitatea.

Rinoplastia la femei

Doamnele functioneaza diferit atunci cand trebuie sa ia o decizie importanta, iar una dintre cele mai puternice dovezi este faptul ca le judeca din punct de vedere emotional. Si nu pentru ca cei din jur ar avea o problema cu nasul lor, ci pur si simplu este o problema personala, motiv pentru care recurg fara retineri la o operatie de micsorare a nasului de la care asteapta sa le faca sa se simta mai bine. Pentru ca cele doua sexe privesc diferit lucruile, statisticile arata ca sunt mai multe femei decat barbati care recurg la rinoplastie. Acest fapt il poti afla direct de la Clinica Eliade, atunci cand mergi la controlul ce precede operatia de rinoplastie.

Rinoplastia la barbati

Barbatii pe de alta parte sunt cei care iau decizii impulsive si exista sanse ca exact in ziua in are se gandesc ca ar fi bine sa faca o operatie de micsorare a nasului sa sune pentru a face o programare la Clinica Eliade. Domnii nu sunt la fel de presati de societate sa arate bine si de aceea, implicit, si procentul celor care merg la o clinica de operatii plastice este considerabil mai mic decat in cazul femeilor. Sportivii in general apeleaza la operatie de micsorare a nasului deoarece, in unele cazuri, ii impiedica sa isi atinga potentialul maxim.

Chiar daca in aparenta barbatii si femeile aleg din considerente diferite sa recurga la o operatie de rinoplastie, in cele din urma vocea din interior le spune ca ar putea sa arate mai bine si sa prinda mai multa incredere dupa operatie. Indiferent de operatia de care ai nevoie, fii sigur ca la Clinica Eliade vei avea parte de tratamente premium, atat pre cat si cat si post operatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back To Top