Fără categorie

Mehedinţi: Patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma codului roşu de vremea rea

Patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, duminică seara, la nivelul judeţului Mehedinţi, în urma manifestării fenomenelor meteorologice.

"În contextul avertizării meteorologice cod roşu, emisă de ANM pentru judeţul nostru, mai multe acoperişuri de bloc au fost luate de vânt, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Totodată, aceştia au intervenit şi pentru îndepărtarea mai multor copaci căzuţi pe autoturisme. La nivelul judeţului Mehedinţi, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind transportate la UPU de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Drobeta" al judeţului Mehedinţi, Ramona Nistor.

În localitatea Şimian, pe Calea Hinovei, un panou a căzut peste un autoturism în care se aflau patru persoane, din care doi erau adulţi şi doi, copii. După acordarea primului ajutor medical celor doi adulţi, care au suferit traumatisme, aceştia au fost transportaţi la spital. Cei doi copii nu au necesitat îngrijiri medicale.

În aceeaşi localitate, un foişor din lemn a căzut peste o persoană, aceasta fiind asistată medical de către un echipaj SAJ.

De asemenea, în municipiul Drobeta Turnu Severin, o persoană a avut nevoie de ajutor, după ce fereastra locuinţei în care se afla a fost spartă, în urma căderii unui panou stradal.

Luni dimineaţa, pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin intervin pentru degajarea mai multor elemente de construcţie din municipiu. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top