Fără categorie

Iohannis: Nu ştiu dacă voi merge la şedinţa de guvern; nu am primit nicio agendă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu ştie dacă va merge la următoarea şedinţă de guvern, pentru că nu a primit nicio agendă a reuniunii şi nici nu ştie dacă aceasta va avea loc.

După reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), preşedintele a fost întrebat de jurnalişti dacă se va duce la şedinţa de guvern de joi.

"O să vedem mâine. Aveţi dumneavoastră cumva agenda şedinţei de guvern? Că la noi nu a ajuns. Întrebarea poate să fie considerată generică. Guvernul nu ştie ce face – această ordonanţă (n.r. – anunţată de Teodorovici) este doar o nouă dovadă. Nu există niciun anunţ despre o şedinţă de guvern sau ora la care va avea loc sau agenda care va exista acolo. De asta spun – aşteptăm să vedem. Mie îmi place să am un plan, să am o agendă, ca să ştie toată lumea ce se întâmplă. Se pare că Guvernului nu-i place aşa. Deci aşteptăm anunţul Guvernului despre şedinţa de guvern", a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă va merge la toate şedinţele de guvern, Iohannis a răspuns: "Sigur".

El a adăugat că în şedinţa CSAT au fost abordate doar subiecte referitoare la ordinea de zi. AGERPRES/(AS – autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Citeşte şi:

 

A început şedinţa CSAT

 

S-a încheiat şedinţa CSAT; preşedintele Iohannis va face declaraţii

 

Iohannis: CSAT a aprobat proiectul de buget pentru domeniul securităţii naţionale

 

Iohannis, despre OUG anunţată de Teodorovici: Aruncă în haos economia

Sursa: Agerpres

Back To Top