Fără categorie

IGSU: 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi vor ajunge la echipajele de intervenţie în cazurile COVID-19

Peste 200.000 de combinezoane şi 300.000 de mănuşi din Coreea de Sud şi Malaezia vor ajunge în perioada următoare la echipajele care intervin în prima linie pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

"Echipamentele de protecţie au venit în ţară încă de ieri şi au fost achiziţionate, din Coreea de Sud şi Malaezia, de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", se arată într-o postare pe pagina de facebook a IGSU.

Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătăţii, Ministerului Apărării Naţionale şi echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top