Fără categorie

Guvern: Cererile pentru finanţarea proiectelor în Programul ”gROwth – Investim în copii, investim în viitor” – începând cu data de 2 mai

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză anunţă deschiderea sesiunii 2019 pentru depunerea Formularelor de cerere de acord pentru finanţare în baza Hotărârii nr. 239/2019 pentru instituirea unei scheme de ajutor de minimis privind programul guvernamental "gROwth – Investim în copii, investim în viitor", începând cu data de 2 mai 2019, ora 10.00.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, formularele de cerere de acord pentru finanţare se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză din str. Cristian Popişteanu, nr. 2-4, sectorul 1, Bucureşti.

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză va publica pe site-ul său, periodic, lista cererilor de acord pentru finanţare depuse şi stadiul analizei acestora.

Toate informaţiile privind condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării se regăsesc la secţiunea "gROwth – Investim în copii, investim în viitor" pe pagina de internet a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (www.cnp.ro).

Formularele de cerere de acord pentru finanţare depuse până în prezent vor trebui retransmise conform normelor metodologice aflate pe site-ul CNSP. AGERPRES/(editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Back To Top