Fără categorie

Galaţi: A fost găsit trupul bărbatului care s-a sinucis aruncându-se în Dunăre de pe bac

Trupul bărbatului care s-a sinucis, joi după-amiază, aruncându-se în apele Dunării de pe bac a fost găsit la Dana 47 şi recuperat, sâmbătă, de un echipaj de pompieri, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, la faţa locului a acţionat un echipaj de pompieri cu barcă de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi.

"A fost un bărbat de aproximativ 55 de ani, înecat, preluat de echipajul IML. Este persoana căutată pe Dunăre acum două zile", a declarat Chiriţă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Gabriela Costin.

Tragedia a fost semnalată joi după-amiază la 112.

Imediat după incident, echipajul bacului a aruncat colacul de salvare iar o şalupă a Poliţiei de Frontieră s-a deplasat de urgenţă în zonă, însă trupul victimei nu a mai fost găsit.

Căutările au fost desfăşurate până seara, atât din şalupa Poliţiei de Frontieră, cât şi a echipei de căutare-salvare a ISU Galaţi. Totodată, elicopterul SMURD a survolat zona însă.

Din surse neoficiale se pare că bărbatul suferea de o afecţiune şi era în stadiu terminal şi că, deşi se afla alături de un însoţitor, a reuşit, la un moment dat, să rămână singur lângă parapetul bacului, de unde s-a aruncat în Dunăre. AGERPRES/(A, AS – autor: Dan Paic, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: Agerpres

Back To Top