Fără categorie

#europarlamentare2019/ Rovana Plumb: PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră

Partidul Social Democrat vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră, a declarat duminică, la Târgovişte, liderul organizaţiei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Ea spus că în această campanie electorală social-democraţii au fost atacaţi şi hăituiţi de Opoziţie, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a ignorat timp de cinci ani şi i-a jignit.

"În această campanie electorală s-au spus multe minciuni, a fost multă manipulare faţă de PSD, dar cea mai mare minciună a fost aceea că PSD vrea să scoată România de pe calea europeană. Este o minciună gogonată. Partidul nostru, să nu uite, a dus România în UE, partidul nostru a realizat cel mai bun program de aderare a României la zona euro, PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră. Vrem mai mult respect pentru români, vrem mai mult respect pentru România. Spunem stop dublului standard, gata cu dublul standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană şi vom aduce mai mulţi bani europeni pentru că ştim să negociem cu celelalte state membre pentru dezvoltarea comunităţilor noastre, aici în Dâmboviţa, în Prahova, în Argeş, Călăraşi, în toată România", a declarat Rovana Plumb, la mitingul electoral al PSD de la Târgovişte. AGERPRES/(A – autor: Daniel Florea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top