Fără categorie

#europarlamentare2019 Ministrul Turismului, la coadă la vot: Este îmbucurător faptul că oamenii îşi exercită acest drept

Ministrul Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a declarat, la ieşirea de la urne, că este îmbucurător că românii votează în număr mare.

Bogdan Trif a fost nevoit să stea la coadă, duminică, să voteze.

"Am votat cu o echipă de oameni competenţi, o echipă de patrioţi care să apere interesele României în Uniunea Europeană. Echipa cu care am votat nu o să voteze niciodată împotriva României. (…) Consider că toată lumea trebuie să meargă la vot şi să voteze o echipă de oameni competenţi care a venit cu proiecte, cu măsuri concrete, pentru ca românii să trăiască mai bine", a spus Bogdan Trif.

Întrebat ce părere are despre cozile de la liceul unde a votat din municipiul Sibiu, ministrul Trif a spus: "Au murit oameni la Revoluţie pentru ca noi să ne bucurăm de acest drept şi este îmbucurător faptul că oamenii îşi exercită acest drept care trebuie menţinut cu orice preţ." AGERPRES/(A-autor: Isabela Paulescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: Agerpres

Back To Top