Fără categorie

#europarlamentare2019 FDGR susţine PNL la europarlamentare

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a anunţat, miercuri, că susţine PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să răspundă cu "DA" la cele două întrebări formulate de preşedintele Klaus Iohannis la referendum.

"Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi: 1. să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European; 2. să nu voteze listele de candidaţi ale partidelor din coaliţia de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept; 3. să voteze pentru un partid proeuropean şi anume PNL, partid care a anunţat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Preşedinţia ţării şi este partenerul de coaliţie al FDGR în consiliul judeţean şi municipal din Sibiu.Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi să meargă în 26 mai la Referendum şi să răspundă cu DA la cele 2 întrebări formulate de Preşedintele Klaus Iohannis. Astfel ei îşi exprimă un Da la valorile europene şi la statul de drept funcţional", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat că parteneriatul cu FDGR funcţionează.

"Sunt alături de domnul preşedinte Paul Jurgen Porr, preşedinte al FDGR şi împreună astăzi vom anunţa că, parteneriatul care există deja între PNL şi FDGR pentru o Românie puternică, respectată şi demnă, cu beneficii directe pentru fiecare cetăţean al acestei ţări, pe care l-am instituit şi la nivel local şi în trecut, funcţionează şi este şi mai puternic acum, în momentul electoral apropiat de alegerile pentru Parlamentul European", a declarat Raluca Turcan, miercuri, într-o conferinţă de presă. AGERPRES/(A,AS-autor: Isabela Paulescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top