Fără categorie

Dolj: Acoperişuri de bloc smulse şi zeci de copaci doborâţi de vijelie; mai multe maşini au fost avariate

Peste 60 de copaci din mai multe localităţi din judeţul Dolj au fost doborâţi pe carosabil sau pe autoturisme, iar acoperişurile a două blocuri din Craiova au fost smulse de furtuna din noaptea de duminică spre luni, unul dintre acestea căzând pe o conductă de alimentare cu gaze de pe strada Gh.Ţiţeica, care a fost avariată.

Potrivit ISU Dolj, în municipiul Craiova, 40 de copaci au căzut pe carosabil şi pe mai multe maşini parcate, inclusiv pe o ambulanţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

"În judeţul Dolj nu sunt localităţi afectate semnificativ de manifestarea fenomenelor meteorologice vizate. Pompierii militarii au intervenit pentru degajarea a 19 copaci căzuţi pe carosabil şi autovehicule: Spitalul nr. 1 Craiova, Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, B-dul Ştirbei Vodă, str. Banu Stepan, str. C-tin Severeanu, str. Coşuna, str. Vântului, str. Potelu, str. Alunului. De asemenea, au degajat acoperişurile de bloc căzute pe str. Nicolae Titulescu şi str. Ghe.Ţiţeica, aici fiind afectată o conductă alimentare gaze naturale", a precizat ISU Dolj.

Şi în localităţile Filiaşi, Dăbuleni, Radovan, Moţăţei, Ghindeni, pompierii militari au intervenit pentru degajarea a nouă copaci căzuţi pe carosabil, serviciile de voluntari pentru situaţii de urgenţă din Filiaşi, Catane, Galiciuca, Dăbuleni, Valea Stanciului, Călăraşi, Goicea au degajat alţi 13 copaci, iar angajaţi ai Regiei Domeniului Public din Craiova au ridicat 21 de arbori căzuţi pe tot atâtea străzi din municipiu şi blocând carosabilul. AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top