Fără categorie

DIICOT: Culturi de canabis, descoperite pe un teren agricol din Ilfov

Doi traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT sub acuzaţia că au înfiinţat culturi succesive de canabis pe un teren agricol din comuna Găneasa, judeţul Ilfov.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpaţii V.M. şi V.C.A. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi luni Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii susţin că cei doi inculpaţi au înfiinţat şi dezvoltat, pe un teren agricol pe care aceştia îl deţineau pe raza comunei Găneasa, judeţul Ilfov, mai multe culturi succesive de canabis, în scopul traficării.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, au efectuat, duminică, trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 150 de plante de canabis, cantitatea de aproximativ 200 grame de masă vegetală uscată, sumele de 13.550 de lei şi 100 de euro, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori, precum şi 4 grindere şi 2 cântare electronice.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top