Fără categorie

Custodele Coroanei, la Gala Forbes: Sunt foarte mândră; aici se vorbeşte despre valori, principii, curaj

Custodele Coroanei Române, Margareta, s-a declarat mândră după primirea, miercuri seara, a Premiului pentru cea mai influentă personalitate din România, în cadrul Galei Forbes Woman, desfăşurată la Palatul Bragadiru.

"Sunt foarte mândră, pentru că aici se vorbeşte despre valori, principii – şi asta lipseşte puţin în societatea de astăzi – şi despre curaj, pentru că simt eu un curaj aici într-un sens al comunităţii. Sunteţi curajoşi dumneavoastră şi profesionişti. Şi asta apreciez foarte, foarte mult. Să sper că pot să merg înainte cu forţa pe care-o reprezentaţi. Mulţumesc foarte mult pentru acest premiu", a spus MS Margareta.

Raluca Michailov, directorul general al companiei BP Publishing Media, editorul revistei "Forbes România", a elogiat cu acest prilej "eleganţa demnitatea şi înţelepciunea" MS Margareta.

Custodele Coroanei Române, Margareta, s-a situat pe primul loc în anul 2014 şi pe al doilea loc în anul 2015 în Topul Revistei Forbes al celor mai influente femei din România. Din 2016, MS Margareta a primit Premiul pentru cea mai influentă personalitate din România, în cadrul Galei Forbes Woman.

La eveniment, care a celebrat cele mai importante personalităţi feminine din România, modele în mediul de afaceri, politică, filantropie, relaţii publice, educaţie sau sport, Custodele Coroanei, Margareta, a fost însoţită de principele Radu.

Potrivit organizatorilor, ceremonia a marcat şi lansarea celei de-a opta ediţii a Topului "Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România", o ediţie specială a revistei de business Forbes România. AGERPRES/(AS, A – autor: Daniel Popescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres

Back To Top