Fără categorie

Covasna: Videoclip realizat de artişti din Sfântu Gheorghe în perioada pandemiei; peste 150.000 de vizualizări în câteva zile

Un videoclip muzical realizat în perioada pandemiei de coronavirus de peste 50 de artişti din municipiul Sfântu Gheorghe, având ca temă bucuria de a trăi, a devenit viral pe internet, cu peste 150.000 de vizualizări în numai câteva zile.

"La iniţiativa Primăriei, 51 de artişti locali s-au reunit pentru a încânta oamenii din Sfântu Gheorghe cu o producţie comună. Videoclipul este menit să compenseze oarecum lipsa weekendului de festival a Zilelor Sfântu Gheorghe şi a fost lansat în mediul online vineri, 1 mai. Piesa bilingvă "Trăieşte!" evocă atmosfera de vară şi a marilor întâlniri, dar oferă şi speranţă şi optimism în timpul carantinei. Artiştii au înregistrat cu toţii melodia în propriile case, majoritatea cu telefoanele mobile, arătând astfel că nimic nu poate pune limite creativităţii şi artei. Videoclipul a avut un succes uriaş în rândul publicului, cu aproape 150.000 de vizualizări şi peste 2.000 de distribuiri pe Facebook în primele zile de la postare", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe, remis luni AGERPRES.
 

Potrivit acestuia, textul melodiei a fost scris de Kátai Judit, solista trupei Térerő din Sfântu Gheorghe, şi a fost adaptat în limba română de directoarea Teatrului "Andrei Mureşanu", Anna Popa, producţia audio a fost realizată în studiourile Popas Production, iar editarea video a fost făcută de Ürmösi Levente Mihály şi Kerekes Csanád. AGERPRES/(AS-autor: Oana Mălina Negrea, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: (c) Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe / Facebook 

Sursa: Agerpres

Back To Top