Fără categorie

Corina Creţu: Clujul şi regiunea de Nord-Vest, performante în atragerea de fonduri europene

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că judeţul Cluj şi întreaga regiune de Nord-Vest sunt fruntaşe în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene.

"Clujul a fost ales ca destinaţie în ultima perioadă de către instituţiile europene tocmai pentru modul în care a performat, inclusiv în domeniul fondurilor europene. (…) Regiunea de Nord-Vest este una dintre cele mai performante regiuni din România, (…) şi dacă vine vorba de întreprinderile mici şi mijlocii, este regiunea care a depus de opt ori mai multe proiecte decât banii necesari, ceea ce înseamnă că mediul de afaceri se mişcă foarte mult", a spus Corina Creţu în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele Pro România, Victor Ponta, şi de foştii miniştri Ioan Rus şi Aurelia Cristea.

La rândul său, Victor Ponta a spus că partidul său este o alternativă politică de centru-stânga.

"Mă bucur foarte tare că am făcut Pro România, pentru că era nevoie de o alternativă pro-europeană, profesionistă, cu oameni care vorbesc despre proiecte şi despre lucruri care chiar trebuie făcute, o alternativă pe zona de centru-stânga", a menţionat Victor Ponta. AGERPRES/(A – autor: Marius Septimiu Avram, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Back To Top