Fără categorie

Constanţa: Unul dintre bărbaţii salvaţi de pompieri din apă, în portul maritim, a murit la spital

Unul dintre cei doi marinari salvaţi joi dimineaţă de către pompierii militari, după ce căzuseră în mare de la bordul remorcherului Galaţi 6, acostat la cheu în Portul Constanţa, a decedat la spital, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ).

Conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, la data de 14 februarie a.c, în jurul orei 1.30, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre producerea unui accident de muncă în Portul Constanţa, după ce doi marinari români, cu vârste de 51, respectiv 64 de ani, au căzut în apă, de la bordul unui remorcher sub pavilion românesc, acostat în dana zero.

"Cele două persoane au fost transportate la spital, unde, în jurul orei 04.00, a fost declarat decesul bărbatului de 64 de ani, domiciliat în localitatea Tuzla, judeţul Constanţa, iar poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului de muncă", precizează IPJ Constanţa. AGERPRES / (AS – autor: Dan Mihăescu, editor: Nona Jalbă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Back To Top