Fără categorie

Congres PSD/ Bota şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv, manifestându-şi sprijinul pentru Teodorovici

Deputatul Sorin Bota şi-a anunţat retragerea din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, manifestându-şi de la tribuna Congresului extraordinar al partidului, sprijinul pentru contracandidatul său, Eugen Teodorovici.

După ce şi-a prezentat programul propriu de candidatură, Sorin Bota a declarat că se retrage din cursă în favoarea lui Teodorovici.

"Îi rog pe cei care au vrut să mă voteze să îl voteze pe Eugen (n.r.- Teodorovici). Mă bazez pe votul dumneavoastră liber, ca o dovadă că am învăţat ceva după 26 mai", a afirmat Bota.

Pe de altă parte, parlamentarul social-democrat a felicitat conducerea interimară a partidului care "după atât de mulţi ani, a redeschis competiţia internă". AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Citiţi şi:

 

LIVE UPDATE Congres extraordinar la PSD; social-democraţii îşi aleg preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general

 

 

Sursa: Agerpres

Back To Top