Fără categorie

Cluj: Tânărul care l-a lovit cu scaunul pe un jandarm a fost arestat preventiv

Tânărul de 27 de ani care l-a lovit cu un scaun în cap pe un jandarm a fost arestat preventiv, marţi, pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Cluj.

"Bărbatul care a agresat un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj pentru ultraj sub forma tentativei de omor", a declarat presei purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian.

Tânărul care l-a lovit cu un scaun un jandarm, în timpul meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt Sibiu, a fost prins de poliţişti şi în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor.

"La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele "FC Universitatea Cluj-Napoca" şi "FC Hermannstadt", ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă", se arată într-o informare, transmisă, marţi, de IPJ Cluj. AGERPRES/ (AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top