Fără categorie

Circulaţia tramvaiului 41, blocată vineri dimineaţa din cauza unui tramvai care a deraiat la terminalul Ghencea

Circulaţia tramvaielor 41 este blocată vineri dimineaţa, de la ora 5:50, din cauza unui tramvai care a deraiat la terminalul Ghencea, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-o postare pe Twitter.

"La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat şi din aceasta cauză este blocată circulaţia tramvaielor. Pentru preluarea călătorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenţie STB SA sunt la faţa locului şi acţionează pentru remediere", se precizează în anunţ.

Potrivit STB, linia navetă de autobuze 641 va prelua toţi călătorii, până la remedierea problemelor apărute pe linia tramvaiului 41 şi reluarea circulaţiei pe această linie.

În această dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo, şi circulaţia troleibuzelor se desfăşoară cu greutate, cu perioade de staţionare, firul de contact fiind îngheţat, arată STB tot într-o postare pe Twitter. AGERPRES/(AS – editor: Mariana Nica, editor online: Irina Giurgiu)

 

Citiţi şi:

 

* Autostrada A2, între Bucureşti şi Drajna, şi alte 3 sectoare de drumuri naţionale, închise circulaţiei, vineri dimineaţa

 

* Circulaţia feroviară, închisă pe intervalul de staţii Strâmbuţa-Pietrele Albe; trenurile circulă în condiţii speciale între Buftea şi Bucureşti Nord

Sursa: Agerpres

Back To Top