Fără categorie

Braşov: Administratorul adăpostului de animale de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini – audiat de poliţişti

Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde, în urmă cu câteva zile, au fost găsite mai multe cadavre de câini, este audiat duminică seara, după ce a fost găsit de poliţişti la locuinţa sa din municipiul Braşov, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

''În acest moment este audiat, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz, să fie dispuse măsurile legale. La adresa din Braşov a fost căutat de poliţişti de mai multe ori (duminică de două ori) dar nu a fost găsit (nu a răspuns la uşă). Sâmbătă seara, poliţiştii au desfăşurat activităţi de supraveghere a autoturismului său. Duminică seara, a fost un apel la 112 efectuat de un vecin care reclama faptul că pe scara blocului unde locuieşte este zarvă mare. Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a efectuat toate procedurile în acest caz, după care l-au condus la sediul Secţiei 5 Poliţie Braşov.El a deschis uşa poliţiştilor când aceştia au ajuns la locuinţa sa'', a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Peste 20 de cadavre de câini au fost găsite joi, în mai multe încăperi şi boxe într-un adăpost canin din Prejmer.

Potrivit vicepreşedintelui Asociaţiei Milioane de Prieteni (AMP) Braşov, Paula Ciotloş, adăpostul respectiv era, de fapt, un aşa zis foster ilegal, neautorizat, care se numea Rainbow Shelter, administrat de o persoană din Braşov.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Prejmer au fost sesizaţi, în 17 ianuarie 2019, cu privire la faptul că într-un imobil situat în comuna Prejmer, au fost găsite mai multe cadavre de câini.Imobilul a fost sigiliat, fiind efectuată cercetarea la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că magazia adăpostului era plină de mâncare pentru animale, dar nu se ştie din ce cauză au fost înfometate. AGERPRES/(AS-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: Asociatia Milioane de Prieteni/Facebook.com

Sursa: Agerpres

Back To Top