Fără categorie

Arad: Şoferul autobuzului în care au fost răniţi 11 pasageri, vinovat pentru coliziunea cu un TIR

Şoferul autobuzului implicat, în noaptea de joi spre vineri, într-o coliziune cu un TIR pe şoseaua de centură a municipiului Arad, ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că nu ar fi acordat prioritate în momentul în care a pătruns cu vehiculul în intersecţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat, pentru AGERPRES, că bilanţul final arată că 11 pasageri din autobuz au fost răniţi, dintre care două femei sunt în stare gravă.

"Un bărbat de 46 de ani din localitatea Livada a condus un autobuz iar în momentul intrării într-o intersecţie din Zona Industrială Arad nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier 'cedează trecerea', intrând în coliziune cu un autotractor în cuplu cu semiremorcă condus de un bărbat de 53 de ani din judeţul Braşov. Au fost rănite grav două femei, iar alte nouă persoane au fost rănite uşor", a declarat Claudia Iuga.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, fiind vizat şoferul autobuzului.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, pe centura municipiului Arad. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa, declarase, în cursul nopţii, că au fost rănite zece persoane, toate fiind transportate la spital cu trei unităţi SMURD şi trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Autobuzul se deplasa cu 80 muncitori care au ieşit din schimb de la o fabrică din Zona Industrială Arad. AGERPRES / (AS – autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

Sursa: Agerpres

Back To Top