Fără categorie

Ana Birchall – discuţii cu magistraţii din CSM despre situaţia infrastructurii din sistemul judiciar

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat marţi, la sediul CSM, unde a participat la şedinţa Secţiei pentru procurori, că poartă discuţii cu magistraţii despre situaţia infrastructurii din sistemul judiciar.

"Am fost şi ieri la Secţia de judecători, azi la Secţia de procurori. (…) Ordinea de zi a fost făcută de secţie, sunt lucruri absolut normale pe ordinea de zi şi eu vreau să vorbesc cu dânşii, cum am vorbit şi ieri cu Secţia de judecători, despre infrastructură. Mă interesează foarte mult care este situaţia actuală a infrastructurii şi ce soluţii putem să găsim, inclusiv din punct de vedere financiar, pentru a putea să ajutăm într-un mod real", a declarat Ana Birchall.

Pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori din cadrul CSM s-au aflat mai multe propuneri de numire, reînvestire şi delegare a unor magistraţi în funcţii de conducere, precum şi o notă privind aplicarea dispoziţiilor art. 83 ind. 2 din Legea nr. 303/2004, republicată. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Back To Top