Sugestii pentru cadouri corporate
Sfaturi

Sugestii pentru cadouri corporate

Cadourile corporate sunt cadouri pe care le poti oferi clientilor, angajatilor sau potentialilor colaboratori in anumite ocazii. Astfel intaresti relatiile, cresti expunerea brandului si le arati celor care primesc cadoul ca iti pasa de ei.

Acestea pot fi obiecte tangibile, precum o pereche de casti, sau pot veni sub forma unor vouchere de vacanta, cupoane pentru restaurante etc. Ideea principala este ca acestea sa fie cat mai memorabile si sa ii indemne pe cei care le primesc sa interactioneze cu firma.

Daca nu ai inspiratie cand vine vorba de alegerea unor cadouri corporate, articolul acesta e pentru tine. Citeste in continuare si inspira-te din sugestiile de cadouri corporate atat pentru angajati cat si pentru clienti!

Desigur, poti apela la cadouri simple precum cani de cafea sau articole de imbracaminte pe care le poti oferi tuturor. Insa principiul cadourilor corporate este de a oferi calitate, nu cantitate. Chiar daca necesita mai multa atentie din partea ta, cadourile alese trebuie sa fie placute de catre cei care le primesc.

Sugestii de cadouri corporate pentru angajati

Daca esti in pana de idei si nu stii ce cadouri corporate sa cumperi pentru angajatii companiei tale, ti-am pregatit o lista cu cateva sugestii utile si care vor starni reactia pe care o astepti din partea echipei tale. Angajatii trebuie tratati cu mult respect, iar gesturile mici, cum ar fi oferirea de cadouri corporate vor fi extrem de apreciate de oamenii alaturi de care ai reusit sa construiesti afacerea ta.

  • Gift carduri

Cel mai bun cadou este mereu banul. In aceasta situatie, le poti oferi angajatilor diverse carduri pentru cadouri. Acestia au libertatea de a achizitiona ceea ce doresc, deci placerea lor ti-e asigurata. Le poti personaliza, astfel incat sa se potriveasca cu activitatile facute. Spre exemplu, un gift card pentru mancare si cafea e potrivit angajatului care mereu isi respecta pauza de masa. Sau gift carduri pentru diferite locuri si evenimente, potrivite pentru angajatul pasionat de cultura si vizitat.

  • Casti cu anularea zgomotului

Acesta este un cadou confortabil si practic, dar te ajuta si pe tine. Daca un angajat trebuie sa lucreze intr-un mediu plin de distrageri, castile cu anularea zgomotului ii permit sa se concentreze mai bine. Totodata, daca e nevoie de intalniri virtuale pe Zoom sau alte aplicatii, o sa ai parte de un meeting mai bun. Zgomotele de fundal de la o multitudine de angajati nu te vor mai deranja, astfel incat totul se va desfasura mai eficient si rapid.

  • Felicitari

Comparativ cu optiunile de mai sus, felicitarile sunt cu mult mai putin costisitoare. Desi nu trebuie sa investesti o sumedenie de bani, asigura-te ca acestea sunt calitative. Alege un magazin insemnat care sa le scoata la imprimanta.

De asemenea, desi nu e costisitor din punct de vedere financiar, poate fi din punct de vedere fizic. Alege sa scrii felicitarile de mana in loc sa le scoti direct la imprimanta. Astfel, angajatul vede ca iti pasa de el si se va simti mai apropiat de tine si de firma.

Sugestii de cadouri corporate pentru clienti

Fiecare afacere isi propune sa ajunga la cat mai multi clienti. Daca te afli in postura in care ai deja o clientela formata, fidealizeaza-ti aceasta masa de oameni cu ajutorul cadourilor corporate!

  • Notebook

Nu trebuie sa le oferi cele mai scumpe caiete de pe piata. Un caiet tip jurnal cu coperta de piele va fi practic si folosit de catre destinatari. De asemenea, poti adauga logo-ul si culorile companiei, astfel incat brand-ul sa aiba mai mare expunere.

  • Carti pentru masa de cafea

Oricine ar fi clientul tau, sigur are o masa destinata cafelei sau ceaiului. Acele mese au, de obicei, o carte moderna care sa acompanieze pauza de cafea/ceai. Le poti oferi carti cu informatii despre zona in care locuiesc sau care au legatura cu interesele personale.

  • Sac de toaleta

Daca clientii tai calatoresc mult, un sac special care ii va ajuta la fiecare calatorie e mai mult decat binevenit. Poti alege materialul din care sa fie facut sau daca sa fie rezistent la apa sau nu. Poti adauga din nou logo-ul si culorile firmei pentru expunerea brandului. Oricum, acestia o sa adore cadoul si o sa se gandeasca la tine cand il folosesc.

  • Plante mici de birou

Fiind accesorii bune pentru orice birou, aceste plante o sa le aminteasca clientilor de relatia favorabila dintre voi. Desigur, pot fi din plastic, insa opteaza pentru modele realiste.

Desi cadourile perfecte sunt cele potrivite destinatarilor, te poti inspira din acest articol cand vrei sa iti surprinzi angajatii sau clientii!

Back To Top