Cu ce vin nou noile modele de tractoare John Deere
Agricultura

Cu ce vin nou noile modele de tractoare John Deere?

Fermierii iubesc tractoarele John Deere, iar noile modele pot fi găsite acum pe piață. Noile tractoare John Deere 6R sunt acum disponibile în România și vin echipate cu noi avantaje ce au scopul de a reduce costurile și timpul de lucru.

Această serie va veni echipată cu o tehnologie agricolă de ultimă oră de precizie, dar și cu câteva adaosuri ce nu se văd fizic pe tractor. Este vorba despre funcțiile de automatizare completă a activităților.

Asta înseamnă că fermierul își poate programa lucrările fiecărei culturi și pe fiecare solă în prealabil în cadrul platformei Operations Center, la care are acces orice fel de client John Deere, iar mai apoi, aceste date le va transmite către utilaj. După ce au fost introduse datele și raportate către tractor, utilajul va detecta singur sola pe care urmează să se realizeze lucrările prestabilite de către fermier.

Această funcție este una dintre cele mai noi lansate, unică la ora actuală pe piață. Sistemul telematic cu care sunt echipate tractoarele John Deere 6R va face posibil transferul de date wireless de pe platformă și invers, dar și accesul fermierului asupra utilajului de la distanță.

Alte noutăți ce pot fi vizibile pe tractoarele John Deere 6R

A fost eliminat panoul de bord din spatele volanului. Odată cu această alegere a fost îmbunătățită vizibilitatea. Toate configurările necesare vor fi planificate în prealabil și gestionate în Cloud, incluzând chiar și datele agronomice: limitele câmpului, liniile de ghidare și cerințele.

În cazul în care tractorul va depăși limita câmpului, profilul de configurare este memorat și devine disponibil automat, evitându-se greșelile.

Eliminarea panoului îmbunătățește și vizibilitatea, dar îl va ajuta pe operator să controleze mai bine tractorul prin intermediul comenzilor ce se află pe cotieră și al consolei poziționată pe partea dreaptă. Toți indicatorii și toate configurările vor fi afișate pe ecranul consolei din colț.

Tractoarele John Deere 6R vor veni cu o manetă electronică, ce este foarte utilă pentru munca cu încărcătorul frontal. Operatorul va avea posibilitatea să configureze dispunerea butoanelor și va putea schimba cu ușurință direcția de deplasare prin intermediul inversorului, iar clapeta de siguranță de pe modelele anterioare a fost înlocuită de un sistem special care va detecta mișcarea mâinilor.

Funcția Intelligent Power Management este îmbunătățită și mai inteligentă pe noile modele de tractoare din seria 6R. Pe lângă activitatea propriu-zisă a funcției IPM în aplicațiile de transport dar și pentru priza de putere, va furniza suplimentar putere în aplicațiile de transport.

Modelele ce sunt prevăzute cu patru cilindri pot dezvolta acum până la 20 CP, iar modelele cu șase cilindri până la 40 CP, în momentul utilizării pompelor, ventilatoarelor hidraulice, preselor de balotat, distribuitoarelor de îngrășăminte și semănătorilor.

Un nou receptor de satelit StarFire va oferi mai multe performanțe la sfârșitul anului 2022 pentru o agricultură de precizie. Indiferent de nivelul semnalului de corecție ales de către fermier, acest nou receptor va oferi o stabilitate superioară a semnalului în momentul în care tractorul se va afla în zone mai umbrite.

Noul lor design este un alt punct forte de care pot beneficia viitorii proprietari. Capota și oglinzile vor fi bine cunoscute de la seriile anterioare, iar denumirea gamei 6R este acum urmată de o indicație separată a puterii nominale a motorului, reușind să facă alegerea mai ușoară doar prin prisma denumirii.

Toate noutățile sunt lucruri proiectate ce vin în ajutorul fermierilor și pentru a le ușura munca grea ce constă în lucrarea pământului indiferent de condițiile meteo.

Noile modele din seria 6R se adresează fermierilor și antreprenorilor care își doresc cu adevărat un tractoare compacte, versatile și în același timp puternice. 

3 dintre cele mai importante aspecte ale tractoarelor John Deere

  • Tehnologie inovatoare

Generația actuală crede în înalta tehnologie, iar tractoarele oferite de acest brand se bucură din plin de tehnologie. 

Vin cu tehnologie inovatoare, cum ar fi un sistem de transmisie superb, cele mai bune frâne, rezervor mare de combustibil, putere avansată la un preț accesibil pentru fermieri. 

  • Capacitate mare de ridicare

Are o capacitate mare de ridicare, ceea ce înseamnă că poate ridica atașamente grele. Aceste atașamente vor face agricultura și mai productivă. Uneltele sunt partenerii tractorului, iar John Deere este cel mai bun partener al instrumentelor. Poate trage și împinge rapid și ușor accesorii sau unelte care îmbunătățesc producția fermierilor.

  • Design unic

Designul arată prezența tractorului și atrage fermierii. John Deere vine cu un design și un stil unic care atrage fermierii de la noi din țară. Stilul și designul unic îl fac preferatul companiilor din agricultură.

Back To Top